Gyorsjavító üzletek

Budaörs, Szabadság u. 50/A (CBA)
Tel/fax: 23-440-555
Hétfő-péntek: 8-18h | Szombat 8-13h

Érd, Iparos u. 5. (Interspar)
Tel.: 30-609-9422
Hétfő-péntek: 9-18h | Szombat: 9-16h
Cégközpont, Cipőkellék üzlet:

2030 Érd Törökbálinti út 52.
Tel/fax: 23-394-854
E-mail: drstepkft@gmail.com
Hétfő-péntek: 8-16h
Szombat 8-13h
Gravírozás - Lézergravírozás

MECHANIKUS GRAVÍROZÁS

Vállaljuk eligazító név- és cégtáblák, sportkupák, kutyabiléták (ebjelző), ajándéktárgyak, sírfeliratok gravírozását, réz, alumínium, mûanyag felületetekbe.

Továbbá üzletünkben megvásárolhatók az alábbi termékek: különféle réztáblák, exkluzív réztábla, lakkozott réztábla, műanyag tábla sok színben, postaláda címke, névtábla, festmény címke. A formatáblák kivételével a kívánt gravírozható alapanyagot kívánság szerint méretre vágjuk.

Üzletünkben névkártya- és kulcstartók, cigarettatárcák, öngyújtók, flaskák, fém könyvjelzők, tőrök, bicskák, sportkupák és érmék is kaphatók gravírozással együtt is. Megrendelőink által hozott ajándéktárgyakba (órák, tollak...stb.) is vállalunk gravírozást.

LÉZERGRAVÍROZÁS

Lézergravírozással szinte bármilyen felületbe lehet gravírozni. A gravírozható anyagok és a gravírozható ábrák és fotók végtelen számú lehetőséget rejtenek.

A lézergravírozással egyedi, szép ajándékok készíthetők, a megrendelő kívánsága szerint.

Lézergravírozott felület lehet például: pohár, egy üveg bor vagy pezsgő, fatermékek széles köre (bortartók, fali képkeretek, fatáblák, tolltartók, ceruzák, fakanalak...stb.), egy mobiltelefon hátlapja, egy pendrive...bármilyen műanyag, fa, üveg és egyéb felület.

Egyedi ajándékok esetén személyre szabott tanácsadással segítünk, de akkor is hívhat minket, ha nincsen ötlete, megoldjuk.

http://www.lezergravirozas.com

Elkészült munkáink részletesen:lézergravírozás blog.