Gyorsjavító üzletek

Budaörs, Szabadság u. 50/A (CBA)
Tel/fax: 23-440-555
Hétfő-péntek: 8-18h | Szombat 8-13h

Érd, Iparos u. 5. (Interspar)
Tel.: 30-609-9422
Hétfő-péntek: 8-18h | Szombat: 8-16h
Cégközpont, Cipőkellék üzlet:

2030 Érd Törökbálinti út 52.
Tel/fax: 23-394-854
E-mail: drstepkft@gmail.com
Hétfő-péntek: 8-16h
Szombat 8-13h
Rólunk

"Minden ami a cipőjavításhoz szükséges"

A "Doktor Step" Kft. több, mint 15 éve foglalkozik bõr- és cipõkellékek kereskedelmével, valamint cipõ- és táskajavítással, gravírozással, kulcsmásolással és élezéssel. Cégünk családi vállalkozás, családunkban a cipészet több generációs hagyomány. Bõr- és cipõkellék kereskedésünkben folyamatosan bõvülõ termékpalettával várjuk a cipőgyártókat, viszonteladókat, gyorsjavítókat és a kisfogyasztókat.

Cégünk a cipõjavításhoz szükséges alapanyagokat nemcsak forgalmazza, hanem több olyan saját fejlesztésű cipőkelléket is gyárt, amely a szakszerű gyorsjavító szolgáltatások működésének hatékony és elengedhetetlen kellékei.

Versenyképes árainkkal több, mint 4000-féle cipőipari alapanyaggal, cipőkellékkel és szerszámokkal állunk megrendelőink rendelkezésére, mind üzletünkben történő személyes vásárlás, mint csomagküldés keretében.


Megrendelőink mind versenyképesebb árakkal való kiszolgálása érdekében több külföldi (szlovén, olasz, spanyol) nemzetközileg is elismert cég termékeit közvetlenül forgalmazzuk.
Cégünk folyamatos fejlesztéseinek eredményeképpen, napjaink gyors változó igényeihez igazodva, reméljük Önt is elégedett megrendelőink között üdvözölhetjük.

Kormány Sándor, Kormány Sándorné, Kormány Balázs, Kormány Attila.