Gyorsjavító üzletek

Érd Iparos utca 5. (INTERSPAR üzletsor)
Tel/fax: 30 609 9422, Nyitva: H-P: 9-19h, Szo.: 9-16h

Budaörs Szabadság u. 50/A (CBA üzletsor)
Tel/fax: 23 440 555, Nyitva: H-P: 8-18h, Szo.: 8-13h
Cipőkellék üzlet:

Érd Törökbálinti út 52.
Tel/fax: 23 394 854
Nyitva: H-P: 8-18h, Szo.: 8-13h
E-mail: drstepkft@gmail.com
Rólunk

"Minden ami a cipőjavításhoz szükséges"

A "Doktor Step" Kft. több, mint 15 éve foglalkozik bõr- és cipõkellékek kereskedelmével, valamint cipõ- és táskajavítással, gravírozással, kulcsmásolással és élezéssel. Cégünk családi vállalkozás, családunkban a cipészet több generációs hagyomány. Bõr- és cipõkellék kereskedésünkben folyamatosan bõvülõ termékpalettával várjuk a cipőgyártókat, viszonteladókat, gyorsjavítókat és a kisfogyasztókat.

Cégünk a cipõjavításhoz szükséges alapanyagokat nemcsak forgalmazza, hanem több olyan saját fejlesztésű cipőkelléket is gyárt, amely a szakszerű gyorsjavító szolgáltatások működésének hatékony és elengedhetetlen kellékei.

Versenyképes árainkkal több, mint 4000-féle cipőipari alapanyaggal, cipőkellékkel és szerszámokkal állunk megrendelőink rendelkezésére, mind üzletünkben történő személyes vásárlás, mint csomagküldés keretében.


Megrendelőink mind versenyképesebb árakkal való kiszolgálása érdekében több külföldi (szlovén, olasz, spanyol) nemzetközileg is elismert cég termékeit közvetlenül forgalmazzuk.
Cégünk folyamatos fejlesztéseinek eredményeképpen, napjaink gyors változó igényeihez igazodva, reméljük Önt is elégedett megrendelőink között üdvözölhetjük.

Kormány Sándor, Kormány Sándorné, Kormány Balázs, Kormány Attila.